Välkommen till min andliga blogg! Vet du, din egen högre själ har så himla mycket kunskaper den vill ge dig ... Och själen viskar ofta små kloka ord i ditt öra, så lyssna inåt och följ din inre kärna av sanning. Andevärlden vill mer än gärna få prata med oss och ge sin syn på våra problem eller funderingar. Vågar du läsa om andevärlden? Och parallella världar? Min bok om det okända på andra sidan är "Athomia - Att vara på ensam väg". Kontakta mig: ewa_saterdahl@hotmail.com eller tfn 070 - 322 45 77

31 januari 2012

Ljusets återkomst

Rent fysiskt kommer ljuset tillbaka kring nyåret, men det är i slutet av januari det blir påtagligt ljusare. I de ljuskristaller som faller ner över oss finns ett speciellt skimmer, som är mycket upplysande och jag njuter i fulla drag.

Det är verkligen upplysningens tid och ljuset lyfter allt till ytan. Och nu menar jag inte enbart att solen står lågt på himlen och visar oss hur skitigt det är i köket, fönsterrutornas smogg och dammråttornas bo i varje vrå därhemma, nej jag vill belysa något helt annat ...

På hösten känner jag det som om jag kryper allt längre och längre in i en kolkällare, utan möjlighet att kunna påverka bristen på ljus, och önskar jag fick krypa in under täcket och gå i ide innan vårvinters ljus återkommer och pockar på min uppmärksamhet.

Jag har svårt för att acceptera mörker, men överlever en vinter i taget och det är samma sak för min själ. Jag har svårt för att trivas i mörker med både kropp och själ, men min längtan handlar inte om att resa till varmare breddgrader för att lapa sol och värme, nej det är ljuset som fattas mig och det är rent själsligt.

Många av oss tar fram alla värmeljus vi hittar i skåp och lådor för att tina upp vårt inre och förgylla tillvaron, ja rent av kanske vi myser och trivs gott i mörkrets alla dagar. Det är helt okey ibland, men lika mycket som jag avskyr vintermörkret fysiskt och längtar till våren känner jag frustration av den fysiska kroppens begränsningar och längtar efter upplysning och kontakt med mitt sanna jag.

Ljusets återkomst ger oss ny energi och möjlighet att förvalta dagarna på ett bättre sätt. Det är dags att krypa ur idet, samtidigt som vi borstar av oss damm och skräp som samlats hos oss. Vi kan välja om vi vill fortsätta att betrakta världen med dold karisma eller med solglasögon på, men vi får också chansen till nytt seende och det handlar fortfarande om själens utveckling.

För varje dag som går kommer allt fler att ifrågasätta maktstrukturen i världen och framförallt de bakvända beslut som makthierarkin påstår sig förvalta på bästa sätt. Den nya tiden är här, ja sannerligen!

Indianerna tog bara beslut som de kunde stå för 7 generationer framåt och det är verkligen motsatsen till vad vi människor gör idag, då många av våra s.k. moderna åsikter och värderingar gör att få beslut håller mer än för en dag i taget. Det finns en universell lag, som säger att vi alla har en fri vilja att förvalta och det låter väl helt underbart, men om vi bara använder egots aspekter och säger att "jag vill, jag ska", utan att använda ett högre medvetande, ja då kommer den fria viljan att leda oss till fördärvet.

Ljusets återkomst handlar om att vi människor får möjlighet att öppna vårt medvetande och förstå att vår fysiska verklighet håller på att leda oss till undergång. Vi kommer allt mer att se saker och ting från en annan vinkel, och vi blir allt mindre imponerade av de styrande makthierarkierna i världen.

Jag hörde på nyheterna en kväll där en partiledare påstod att han tog ansvar för vår miljö när han valde bort koldioxid och såg kärnkraft som ett bättre alternativ. Nåja, jag kanske är dum, men förstår inte riktigt hans resonemang. Finns det någon i beslutsfattande ställning som kan börja ifrågasätta vårt levnadsideal och få till en hållbar livsstil?!

Oftare och oftare när jag lyssnar på samhällets olika beslutsfattare kan jag inte riktigt förstå deras ord och drivkraft. "Är jag helt dum och begriper dåligt, eller hör jag rätt?!" Det är fagra ord och löften som sprids via verbal kommunikation, men jag hör annat mellan raderna och får kalla kårar utefter ryggraden. Något är fel, ja något är rent av galet. Om konsumtion är lösningen på alla våra problem, ja då har jag inte förstått något av vad livet handlar om. Jag är så himla glad över att ljuset åter kommit tillbaka, så jag kan se bakom fasader och använda andra sinnen än mina fysiska.

Våra vänner i andevärlden berättar följande för oss:

"Ljusets återkomst lyfter allt till ytan och det dolda blir än mer tydligt för fler och fler. Maktens gråzoner öppnas upp och dolda fel uppdagas. Det är dags för er ALLA att granska vad som sägs och lovas, det är dags att uppmärksamma vad som sker, och framförallt ta reda på om ni verkligen kan stå för de beslut som tas i sammanträdesrum och lokaler. Människan påstår att hon tar rätt beslut, ja det påstås rent av att hennes beslut grundas i ansvar, ack nej. Det är dubbelmoral så det skriker. Era så kallade kloka beslut får kanske andra följder än ni förstår. Ljusets återkomst belyser galenskapen i den fysiska världen. Det är dags att människan bromsar lite av sin iver att förverkliga planer som kan påverka kommande generationers överlevnad och bli lite eftertänksam istället."

23 januari 2012

Små små droppar

Allt som möter oss i livet är som små små droppar av visdom, som vi bemöter och hanterar på olika sätt, men alla dessa droppar bildar till slut ett arkiv av livserfarenhet.

Vissa av oss har samlat erfarenhet till stora oceaner, andra till små insjöar och ytterligare några har fått små regnpussar på vägen. Vilken av oss alla som är mest eller bäst, eller vem som kommit längst eller vem som sackat efter, ja den bedömningen kan vi aldrig göra genom att iaktta endast nuvarande inkarnation och om sanningen ska fram, så är det ingen tävling! Ingen vann och ingen vinner!!

Vi är en skara själar som längtar hem till vårt ursprung och vi kommer att hjälpas åt under flera inkarnationer för att hitta tråden och kartan från vår härkomst. Inte idag, eller i morgon, och troligen enbart med en droppe i taget. Ibland kan vårt sökande värka sönder oss inombords och vår längtan tar kol på oss, men med insikter och tålamod kommer vi troligen att upptäcka mycket spännande under vägen.

Varje dag fylls vårt inre hav av olika känslostormar och vi växer så det knakar. Det gäller att fånga glädjen i det lilla enkla och försöka drömma stort, så kommer vi enormt långt i vår utveckling.

När tristessen håller på att ta död på all vår glädje och när tröttheten förlamar oss totalt, ja då är det hopplöst att prata om positiva tankar, men om vi avvaktar till dagen efter vi gått i taket och ramlat i golvet, ja då kommer vi att inse att frustration är en bra grogrund till förändring. Om vi gör små små förändringar, ja då bildar varje droppe till slut en större pöl och vi kan se saker vi aldrig kunde drömma om.

Jag samlar på små små droppar av allt i livet, men har precis som många andra fastnat i fiskegarnet och trasslat in mig i vardagens alla måsten.

När vi tar oss vatten över huvudet och håller på att drunkna i den fysiska verkligheten, ja då är det svårt att lyssna till intuitiva känslor och svar från andevärlden, men om vi skärper till oss lite extra, ägnar oss åt koncentrerad avslappning och stannar i nuet, så lyckas vi alla höra deras råd. Andevärlden ber oss alla sitta ner i båten när vi är på öppet vatten mitt i livet och vill få oss att förstå förstå att vi alla kommer att ro båten i hamn, med eller utan hjälp.

Många av oss är gamla indianer med enorm visdom inombords, som bara väntar på att få öppnas upp. Alla dessa små droppar av livserfarenhet har skapat oss till den vi är idag och det är sannerligen imponerande att vi kommit ända hit genom små små portioner ur livet. En droppe i taget gröper ur den hårdaste granit och till slut har vi fått hål på nöten som bär på vår historia och framtid.

19 januari 2012

Ett villkor

Ashami Ta Li berättar ofta att alla vägledare på andra sidan vill inget hellre än att få kontakt med sina fysiska adepter, men det är sannerligen ingen lätt match att få oss att förstå det. Vi tror fortfarande att andevärlden är något som man kan ta fram när det behagar eller när vi har lite tid över, men andlighet är ingen hobby längre den dagen du hör eller ser dem, utan den dagen du kan få din egen kontakt med andarna, ja då kommer livet att te sig lite annorlunda för dig.

När vi frågar andevärlden om råd och om vår specifika situation, så vill de gärna hjälpa oss, men de lämnar sällan eller aldrig enbart facit, utan de vill få oss att vakna och förstå vad livet handlar om. Och de har änglars tålamod och väntar i all oändlighet på oss, men till slut tar de oss ändå i örat och lyfter oss i kragen, eftersom vi tar lite väl mycket omvägar.

När vi får råd och synpunkter från andevärlden, ja då höjer de faktiskt kraven på oss. För ingen mår bra av att bara få tiden förkortad genom att vi får genvägar, utan vi behöver alltid lite motstånd för att växa som bäst.

När vi har fått lite extra hjälp genom medial rådgivning eller budskap från våra vänner på andra sidan, ja då säger de plötsligt: "Okey, du vill få kontakt, ja då tar vi till lite överkurs i skolan du fått möjlighet att gå i, så ta tag i hatten för nu kommer det att gå undan inombords". Och för det mesta förstår vi inte alls vad som satts igång.

Villkoret som andevärlden ställer på oss är att vi inte bara kan få allting serverat i livet, utan vi måste växa i kostymen och ta lite mer ansvar. Det är samma sak när ett omoget och litet barn får föräldrarnas hjälp, men med tiden måste vi ställa lite högre krav på våra barn och ungdomar för att de ska växa till sig. Vi hjälper inte våra barn om vi sopar banan framför dem eller håller dem under armarna hela tiden. Nej, vi är precis som barnen i sin uppväxt, vi måste lära oss att översätta råden till livet och vi måste börja förstå ett villkor för att få hjälp är att vi höjer vårt synsätt från sandlådan och egots distrikt till lite högre nivå.

Det satt en kvinna i mitt kök och bad om råd i livet, ja rent ut sagt ville hon veta "Hur ska det gå?! Och hur ska det bli?! Vad är det för mening i allt som skett och hur reder jag ut tillvaron?!"

Ja, det är tuffa dagar och svåra funderingar, men andevärlden svarade ...

"Vi finns intill dig hela tiden, vi lämnar aldrig din sida, men för att du ska förstå att du faktiskt får råd i alla dina funderingar, så måste du stanna till och sluta stressa i tillvaron. Du måste bli lite lugnare inombords för att du ska förstå att vi ger dig känslor i kroppen som betyder svar på dina frågor, ja det har vi faktiskt gjort sedan du var ett litet barn, men ännu har du inte förstått vilken gudomlig hjälp du äger. När du ställer en fråga och ber om hjälp till högre makter, så hör vi alltid dina tankar, men du måste öppna upp ditt inre och framförallt hjärtat för att ta emot de svar vi ger dig".

En dag i taget kunde kvinnan ta nya kliv på livets vägar och allt eftersom dagarna gick, så kunde hon även förstå vad hennes guider hade sagt. För efter att hon tagit livet på allvar och förstått att livet har ett annat innehåll än vi kanske kan förstå, så la sig oron och ångesten rasade av henne. Hon tog sig själv på lite mindre allvar och förstod att hon inte behövde eller måste allt som hon trodde, utan hon kunde sätta sig i ensamhet och bara vara i stunden, utan att få dåligt samvete, och där i stillheten hittade hon på sitt inre och kunde plötsligt kommunicera med sina guider.

ETT VILLKOR som andevärlden ställer på oss är att vi ödmjukt ska uppskatta deras hjälp och ta lärdom av deras råd. Vi ställer ofta frågor och kastar direkt bort deras svar, ja det är rent ut sagt lite oförskämt mot våra vänner på andra sidan.

15 januari 2012

Enkelt, eller?!

Jag har läst många böcker om andlighet för att lära om livet och speciellt böcker där andevärlden förmedlar visdomsord till oss alla och bedyrar att det är enkelt att få sin vilja igenom och sina drömmar besannade, men ... jag har både önskat, bett, affirmerat, siktat på målet och rapat några svordomar utan att få det jag innerligt önskade.

Är det jag som krånglar till det eller har jag ännu inte kommit på koden, eller tappade jag bort nyckeln när jag for utefter livets vägar?! Och jag har även lyckats med denna metod i flera fall där jag trodde det var omöjligt att uppnå drömmen, så ... vad är det som gör skillnaden när lyckan möter oss med solsken eller att molnen fortsätter att dölja vår vision?! Finns det någon dold förklaring till livets mysterium även där och vad är då svaret?!

En av nycklarna finns i vårt manus, som blev skrivet innan vi föddes ner som nyfödda barn till jorden och det handlar där om att vi har en specifik väg att lära ur, som inte ändras för att vårt stora ego vill få lite njutning eller behagas av ha-begär. Men vad är då skillnaden mellan högre önskningar från vår själsliga vilja och vår fysiska egoistiska dröm?! Ja, det är sannerligen inte enkelt att förstå från mitt fysiska perspektiv ...

Vilja att nå målet är en stark och envis energi, som kan ge oss oändliga krafter att lyckas förverkliga den mest tokiga eller fantastiska dröm. Eftersom vi äger en egen vilja har vi alla möjlighet att använda den till det vi helst önskar och ibland, ja ibland, lyckas den sammanfalla med himlens egen plan för oss och drömmen ramlar i vår famn.

"Släng en slant i brunnen och önska dig någonting ..." sjöng Sven-Ingvars för många år sedan. Jag har aldrig tyckt om det som är krångligt, utan tycker bättre om en enkel framtoning av allt. Så jag slänger inga pengar i någon önskebrunn eller skickar gåvor till andevärlden, utan jag frågar dem rakt ut och skickar mina drömmar och visioner till dem via tankarna. Och självklart skickar jag även min tacksamhet till dem. De påstår att de hör allt vi tänker, så vad är problemet?! Jo, att vi inte kan få allt, eller att det måste till en synkronisering för att få ihop olika pusselbitar.

Ibland när jag funderar på vad jag ska ta för väg i livet eller vilken väg som är planerad för min skull, ja då kan jag känna lite frustration över att det är så trögt och går såååå låååångsamt framåt, men andra gånger vill jag dra i bromsen och streta emot när det går lite väl snabbt, ja enligt mitt sätt att se på långsamt och snabbt.

"Nog kommer du att få det du önskar dig och det kommer att gå snabbt, men det kommer att förverkligas på lite annat sätt än du förväntar dig och du kommer att få dig en rejäl överraskning", svarade mina andliga vägledare sist jag ställde mina frågor till dem. Och vad det betyder, ja det vet inte jag, men jag är väldigt nyfiken på vad det innebär.

12 januari 2012

Råd från Ashami Ta Li & Athomia Ta Li

Ofta, ofta suckar vi människor av hopplöshet och orkeslöshet. Vi kämpar med livets vedermödor och motgångar utan att förstå varför vi måste drabbas av än det ena och än det andra. Det är fullständigt omöjligt att förstå fysiskt varför vi måste mista nära och kära, eller vad sjukdomar har för positivt att ge oss, eller varför vi måste vara fattiga och utsatta, eller vad livet handlar om överhuvudtaget, men trots att det är omöjligt för oss att förstå storheten i uppdraget vi fått här på jorden, så påstår andevärlden att med himlens perspektiv finns ändå något viktigt här att lära ur.

Den ena dagen klarar vi ingenting och den andra dagen klarar vi av det mesta och löser våra problem, vi flyter fram i tillvaron och lyckas på något sätt parera och sortera, för att till slut få lösningar på de mest konstiga scenarier som dyker upp framför oss. Hålla med om att vissa dagar och i många stunder är vi alla konstnärer och magiker när det gäller att få ihop vardagen och klara av dramatiska händelser.

Vi har lärt oss så mycket under alla våra dagar här på jorden och detta tillsammans med vår inre visdom från andevärlden och vår högre själ, ja då kan vi rent av flytta berg och öppna låsta portar. När det verkar som mest hopplöst ... ja, det är då vi ska ta ett steg bakåt och iaktta situationen för att se nya öppningar, som fanns dolda mitt framför ögonen på oss. Ofta låser vi oss fast i gamla präglingar och kommer inte framåt i vår strävan om vi stannar i gamla mönster, men om vi vidgar ögat i mitten av pannan och använder vår inre rikedom av vishet, ja då öppnas plötsligt en ny väg framför oss ...

Ashami Ta Li, Athomia Ta Li, Natalias, Josef m fl pratar ständigt till mig. De är mina guider på andra sidan och lever i en annan verklighet än min, så det är fantastiskt att få ta del av deras råd och allmänna prat. De är alltid intill och om du har läst min blogg förut, så förstår du att alla människor har denna stab av andliga vänner intill sig, oavsett om de ens märker av dem eller mer diffust kan ta del av deras närvaro.

Råd från Ashami Ta Li & Athomia Ta Li:

"Varje dag är en guldgruva att ösa ur för er människobarn. Om ni förstod att det är vardagens små eller större stunder som är innehållet i verksamheten här på jorden. Oavsett om du är direktör eller allmän åklagare på företaget, studerande eller överläkare, chaufför eller droskägare, arbetslös eller sjukskriven, ung eller gammal, förälder eller barnlös, ja oavsett vilken titel eller status du äger så sammanfattar vi dig till en adept i livets skola. Du lär dig om högre ting när du drabbas av något i livet. Det finns inget arbete eller någon status som är värd mer eller ens mindre för dig själv i livets skola. Och det är alltid hur du upplever dina problem som avgör hur stort problemet är för just dig!

Om du brukar se på tv-nyheterna, läsa tidningar eller höra nyheter på radio, så har du fått veta att ekonomin i världen är på fallrepet och företagen sammanfattar sina resultat till avveckling eller utveckling i andra länder, företagen satsar stort när det går bra men sviker arbetarna när det blir för lite avkastning och bonus i lönekuverten, ni lyssnar med stora öron och rädslans alla känslor samlas inombords när nyhetsuppläsarna förmedlar dagens status i världen. Inget ont sagt om detta, utan förstå att ni lever i en tid när allt sätts på ände. Om du blickar tillbaka i historieböckerna så förstår du att det alltid har varit kaos här på jorden. Det paradis som det pratas om i religiösa skrifter är långt ifrån dagens samhällsuppbyggnad och ni har sannerligen en bit kvar att kämpa innan kärleken råder här på planeten gaia.

Ni frågar ofta varför det är så galet i världen och varför människor fortfarande krigar mot varandra när det ändå inte leder till något gott. Ni undrar inombords vad ni kan göra för att förändra tillvaron för er själva, er omgivning, era nära och kära, samt för hela jordens befolkning. Och du, det finns massor att göra innan det går åt skogen och mängder av uppdrag som ingen ännu har anmält sitt intresse för. Du är en elev i skolan här på jorden och det är ni alla, men anledningen till att det är kaos här är bara för att ni har fått dessa förutsättningar till er hjälp och ni har alla möjligheter att förbättra tillvaron för er själva och hela mänskligheten.

Men hur?! undrar ni alla. Jo, ni kan börja i smått med er själva och lär av allt ni ser runt omkring er. Lär er att njuta av det enkla och lilla, lär er att ta vara på varje stund tillsammans och släpp kraven där alla måsten blir till en mara runt halsen. Lär er att säga ifrån till högre hierarki, utan att bli osams och var stark i ert inre och tro framförallt på att ingen har rätt att bestämma dumheter över någon annan. Om någon chef eller annan beslutsfattar anser att du måste arbeta livet ur dig för att få rätt förtjänst i företaget, ja då bör du riva ifrån rejält och ställa högre krav på chefen, oavsett det blir lägre ersättning för dig som person i nästa löneförhandling.

Andevärlden iakttar världens alla spektakel och gillar er människor, men nog vore det trevligt om alla människor kunde välja hjärtats väg istället för att droga sig ur pengars makt och medlens styrning".


När allt sätts på ände i vår egen världsbild, ja då kommer insikterna snabbt på plats och vi förstår plötsligt vad som är viktigt i livet och det är inte alls samma sak som vi trodde när vi for omkring på en räkmacka, eller hur?!

8 januari 2012

År 2012

Jag vill önska dig en GOD FORTSÄTTNING på det nya året och på den stig du specifikt vandrar på!! Lyssnar du inåt när du ska sätta nya fotspår på din vinterväg, eller går du helt efter yttre omständigheter och låter andra besluta vart du ska ta dina kliv?! Är du en stark själ som strävar mot nya höjder och andra mål än vad som är "mode" just nu, eller är du fast under illusioner av trygghet?! Vill du förverkliga din inre längtans drömmar och visioner där ledstjärnan är sann lycka och tillfredsställelse, eller söker du fortfarande efter nya "kickar" att förhöja din vardag med?! Vi har alla vår egen väg att gå, så låt dig styras av inre vägledning, oavsett vart du ska åt för håll. En dag förstår du ändå att dagarna som gick var de dagar du skulle ha njutit av, eftersom det inte går att få lyckan utifrån om man inte är sams med sitt inre.

Varje ny dag, varje nytt år, är som oskrivna blad, där upplevelserna bara väntar på att fylla ark efter ark med händelser. Det finns massor av upplevelser som bara väntar på att få ge dig svar om vem du är och vart du är på väg.

Inte handlar livet om vem som samlat mest prylar i uthus och lador, eller på någons vind, nej livet handlar om något helt annat ... Inte blir vi lyckligare om vi köper reklamens alla fynd som mässas ut via suggestioner. Ja, rent krasst handlar det om hjärntvätt om man översätter försäljarnas metoder och många av oss går på än det ena och än de andra för att få chansen till ännu en specifik pryl. Jag vill påstå att prylarna äger de flesta av oss, eftersom vi inte längre orkar sortera bort ens skräpet, utan handlar än mer för att få oss ett litet rus inombords.

Vad driver oss människor?!

Livet är ofta en blandning av sött och surt, ljuvt och smärtsamt, fantasifullt eller snävt seende, maktbehov och girighet eller omtanke och medkänsla där nyanserna är enorma mellan dessa upplevelser.

När våra sinnen iakttar och betraktar vad som händer runt omkring oss, ja då kan vi få mycket känslor att hantera i mage och hjärta. Ibland undrar jag om vissa människor har bytt ut sitt hjärta till en gråsten och låter sin egen egoism styra sina beslut, vilket ofta får dåliga konsekvenser för mjukvaran och goda resultat för makt, girighet, pengar, materialism osv. Många dåliga beslut grundas på att vi "tjänar pengar" om vi tar detta beslut och "förlorar pengar" om vi vidhåller att tänka med hjärtat ... ack ja.

Tänk vilket underbart samhälle vi skulle få om vi alla tänkte lite mer med hjärtat än med plånboken! Inte är det fult att tjäna pengar eller att göra karriär, men om man gör detta på andras bekostnad, ja då får det lätt en bitter eftersmak i munnen på oss. Sanningen är inte att vi tjänar pengar på hjärtlösa eller tokiga beslut, nej vi förlorar så mycket mer. Om varje beslut grundades på hjärtats specifika vibration, ja då skulle vi ha ett samhälle som vårdade varandra och tog mindre än vad vi gav. Det vore så enkelt att ändra attityder i samhället om vi alla försökte att ge en hjälpande hand eller ett vänligt ord till våra medmänniskor, istället för att ge kalla handen eller ställa orimliga krav.

Min gamla chef berättade vid anställningsintervjun att om jag fick jobbet, ja då måste jag förstå att det var produktion och högt tempo som gällde ... Jag fick jobbet och förstod ganska snart att verksamhetens höga tempo kunde jämföras med själslöst chefskap. Nåja, inget ont sagt om denne chef, men inte hade det skadat om han hade valt en lite mjukare linje. När jag hör hur maktens högt uppsatta chefer, direktörer, beslutsfattare eller arrogans i allmänhet styr ord och handling, ja då växer hornen ut i pannan på mig och jag blir lite arg ... och kan inget annat göra än att önska lite mer praktik ur livet till alla högfärdiga beslutsfattare, eftersom lite skrapsår på knäna ibland är bästa medicinen mot högfärd och oförståelse där klumpighet råder.

Vi stänger avdelningar på sjukhus, vi slår samman små barngrupper och gör större grupperingar, företagen lämnar sin tillverkning utomlands och slår igen fabriker hemma, vi köper 3 och betalar för 2 trots att vi egentligen bara behövde 1 vara ... Och alltid med samma påstående att "vi tjänar pengar". Vi arbetar i allt snabbare tempo för att sortera och briljera, eller för att leverera bra siffror uppåt i vår hierarki, men resultatet blir att vi hamnar i en ohållbar situation till slut där människans värde inte längre räknas och vi blir bara till en förbrukningsvara, där vi sorteras ur verksamheten om vi inte längre förmår leverera efter utsatta mål och byts ut till en ny kraft ... ack ja.

Det finns så mycket kärlek i världen och inom de flesta av oss, så jag hoppas att det blir denna känsla som sprider sig över samhället och till alla dess invånare under år 2012. Låt de kalla besluten falla platt till marken och välj hjärtats väg, så kommer vi att få ett underbart klimat här på planeten Gaia.

Ha det gott!
Kram från Ewa